Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Κακός έφυγε η Ν.Δ. απο την Βουλή! Άφησε τον Σύριζα να λέει ότι θέλει για να καλύψει τον ανήθικο νόμο



Αντί να μείνει στην βουλή και να αναδείξει την ανηθικότητα του νόμου και να καταγγείλει την κυβέρνηση για την προσπάθεια συγκάλυψης προτίμησε να φύγει αηδιασμένη η Νέα Δημοκρατία.

Δεν έφυγε άδικα για να εξηγούμαστε αλλά με πολιτικούς των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ τσακωμένους με την αλήθεια καλό θα ήταν να μείνει και να αντεπιτεθεί στα όσα έχουν σκεφτεί να πουν από την κυβέρνηση και στην προσπάθεια τους να πέσουν χαμηλά αυτή την δύσκολη μέρα που υπερφορολογούνται τα πάντα, μειώνονται οι μισθοί και βάζουν λουκέτο σωρηδόν οι επιχειρήσεις αφήνοντας εκατοντάδες ανέργους στον δρόμο.

Έδωσε λόγια και τροφή στην Γεροβασίλη για να κάνει δηλώσεις τις οποίες δεν πιστεύει και η ίδια και δεν ντρέπεται που τις λέει τύπου "Ένα τέταρτο άντεξε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή την υπεράσπιση της πολιτικής ηθικής και της διαφάνειας. Αποκαλύφθηκαν..." αυτό είναι το σχόλιο που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος, σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την αποχώρηση της ΝΔ από τη συζήτηση της τροπολογίας με την οποία εισάγεται καθολική και γενική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα εκτός της χώρας. 

Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι!!! Φάουλ η αποχώρηση της Ν.Δ. άφησε γήπεδο στην ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι θέλει χωρίς αντίλογο!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου