Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Περίεργα παιχνίδια κάποιων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας προσπαθουν να μπλοκάρουν και πάλι τις εκλογές



Και ενώ είμαστε στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και όλα φαίνονταν ότι κυλάνε καλά εμφανίζονται κάποιοι που προσπαθούν να διαλύσουν την Νέα Δημοκρατία με τα καμώματα τους.

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία μία από τις εταιρίες που συμμετείχε στο νέο διαγωνισμό και δεν προτιμήθηκε σκέφτηκε ότι μπορεί να παίξει με μια μεγάλη παράταξη και με τις πολιτικές εξελίξεις και έτσι έχει κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητά να μη γίνουν οι εκλογές μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση! Και η υπόθεση εκδικάζεται την Τετάρτη.

Η Genius Systems είναι μια από τις εταιρίες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό τς ΝΔ, αλλά τα στελέχη του κόμματος επέλεξαν τη Vodafone. 

Ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρίας κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και στο περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που έφτασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφέρεται πως η Genius Systems ανταποκρίθηκε εμπρόθεσμα στους όρους του διαγωνισμού, καθώς υπέβαλε οικονομική και τεχνική προσφορά ύψους 545.000€, συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης ύψους 115.000€ για την απασχόληση εξειδικευμένου προσωπικού. 

Η εταιρία, θεωρεί ότι η προσφορά της ήταν καλύτερη από εκείνη της Vodafone, ενώ υποστηρίζει πως είχε στείλει επιστολή και στους τέσσερις υποψήφιους για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία "απαντά" πως είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και δεν ήταν υποχρεωμένη να επιλέξει την πιο οικονομική λύση, αλλά τη λύση που θεωρούσε καλύτερη και θεωρεί ότι η εταιρία δεν θα δικαιωθεί και δεν θα ισχύσουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Όλα αυτά ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και αναμένεται να γίνει και ένα πρώτο τεστ από τη Vodafone.

Οι αντιδράσεις από την βάση της Νέας Δημοκρατίας και από τα στελέχη του κόμματος ακούγοντας ότι προσπαθούν κάποιοι να μπλοκάρουν εκ νέου τις διαδικασίες ανάδειξης προέδρου στην Νέα Δημοκρατία είναι έντονες και αναρωτιούνται ποιοι είναι πίσω από όλα αυτά τα περίεργα παιχνίδια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου