Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Λοβέρδος λάβρος κατά Παυλόπουλου: Παραβιάζεις το Σύνταγμα, παίρνεις το μέρος κομμάτων, έχεις ψηφίσει το PSI




Σφοδρή επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχετικά με το ασφαλιστικό.

«Εκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Αναμείχθηκε στη πολιτική, διατυπώνοντας μάλιστα μια παράδοξη για τον ίδιο και για την αλήθεια άποψη, ότι το ασφαλιστικό της χώρας υποφέρει λόγω του PSI», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.

Η άποψη αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί άσκηση λειτουργίας αντίθετη με το Σύνταγμα, καθώς «δεν του επιτρέπεται να αναμιγνύεται στη πολιτική», ενώ σημειώνει ακόμη ότι πρόκειται για αντίφαση, καθώς ο κ. Παυλόπουλος έχει ψηφίσει το PSI, όπως είπε.

Ακόμη, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι τα στοιχεία διαψεύδουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων έχει κυρίως σχέση με την κρίση και την ύφεση και όχι με το PSI.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καταλήγει ο κ. Λοβέρδος, σε αυτές τις συνθήκες έντονης κρίσης πρέπει να εκμαιεύει την ενότητα και δεν πρέπει να ταυτίζεται με πολιτικά κόμματα.




Πηγή : iefimerida.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου