Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Σοκ με 56χρονο που ασελγούσε σε 9χρονη: Έβγαζε βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις του



Είναι ομογενής από τη Γεωργία, υπάλληλος σε τηλεοπτικό σταθμό - Ένας γνωστός του είδε το φρικιαστικό υλικό στον υπολογιστή του και ενημέρωσε την αστυνομία

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι ένας 56χρονος, υπάλληλο τηλεοπτικού καναλιού, για τουλάχιστον δύο χρόνια ασελγούσε σε ένα 9χρονο κοριτσάκι.

Ο άντρας κρατούσε μάλιστα στον υπολογιστή του γυμνές φωτογραφίες του παιδιού αλλά και βίντεο όπου φαίνεται ο ίδιος να ασελγεί εις βάρος της 9χρονης, που φέρεται να είναι γειτόνισσα του κατηγορούμενου ως δράστη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του, που είδε το φρικιαστικό υλικό στον υπολογιστή, στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος κατείχε εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ακόμη, βρέθηκαν αρχεία που απεικονίζουν ανήλικα σε παιδική χαρά, όπως επίσης γυναίκες σε δημόσιους χώρους και σε στάσεις λεωφορείων.

Κατά πληροφορίες, ο συλληφθείς, με καταγωγή από τη Γεωργία, είναι χωρισμένος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασελγείς πράξεις σε βάρος 9χρονου κοριτσιού και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου