Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Φρίκη... 85χρονος ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι στη Φθιώτιδα



Μόνο αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει σε κάθε νοήμονα και φυσιολογικό άνθρωπο η είδηση ότι ένας 85χρονος ασέλγησε σε 5χρονο κορίτσι αρκετές φορές το τελευταίο 6μηνο σε χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη βουλγαρικής καταγωγής που είναι και γιαγιά της 5χρονης. Τη Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη, η οποία παραπονούταν για «πόνο στα γεννητικά της όργανα».

Το κοριτσάκι και η γιαγιά του περιέγραψαν στους γιατρούς ανατριχιαστικές εικόνες για τον 85χρονο.
Λίγο αργότερα σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού γιατί όπως ισχυρίζεται η 60χρονη του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της δώσει.

Παιδοψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο. Πάντως, στην έκθεσή του γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις από όπου αναμένονται και τα σχετικά πορίσματα, ενώ ο 85χρονος αναμένεται σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.



Πηγή: ΑΜΠΕ, imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου