Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Χωρίς επίδομα οι λογαρισμοί των ΑΜΕΑ: Δεν κατάβαλε στους Δήμους τα χρήματα για τα προνοιακά η κυβέρνηση




Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων που δίνει πρώτος πάντα τα προνοιακά επιδόματα ΑΜΕΑ, για αυτόν τον μήνα δεν έχουν καταβληθεί τα απαιτούμενα κονδύλια από το υπουργείο εσωτερικών για να πληρωθούν οι δικαιούχοι και να πιστωθούν οι λογαριασμοί τους σε τράπεζες και ΕΛΤΑ.

Η απάντηση του  Δήμου Αθηναίων όπως την δημοσιεύουν τα dikaiologitika.gr στους χιλιάδες δικαιούχους που περιμένουν το επίδομα τους για να καλύψουν στοιχειώδης ανάγκες βιοπορισμού έχει ώς εξής :

Ο Δήμος Αθηναίων για τα προνοιακά επιδόματα Απάντηση στους δικαιούχους των επιδομάτων πρόνοιας δίνει με ανακοίνωση του ο δήμος Αθηναίων. όπως επισημαίνει «βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων ότι τα απαιτούμενα χρηματικά ποσά δεν έχουν ακόμα κατατεθεί από το υπουργείο Εργασίας στον δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με ερώτηση μας και σε άλλους δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας δεν έχουν καταβληθεί ως όφειλαν για να αρχίσουν οι πληρωμές οι οποίες ξεκινούν από  10 έως 15 Ιουλίου.

Είναι ντροπή για το υπουργείο εσωτερικών και το υπουργείο εργασίας το ότι δεν έχουν κατατεθεί τα ποσά στους δήμους για να πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαούχων στις τράπεζες και τα ΕΛΤΑ.


1 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΑ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΤΑ 320 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΩ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΕΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή