Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ούτε τώρα! Ο Εισαγγελέας πρότεινε να μην αποφυλακιστεί η Βίκυ Σταμάτη


Την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης της Βίκυ Σταμάτη ζήτησε ο εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατά την αγόρευση του.
Ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε στην αγόρευση του ότι η Βίκυ Σταμάτη κατέστη για λίγες ώρες φυγόποινη μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, η αιτούσα υποστήριξε ότι αυτή η συμπεριφορά της οφείλεται στη μεγάλη αγάπη της, για το παιδί της. "Είναι όμως έτσι τα πράγματα;" διερωτήθηκε ο εισαγγελικός λειτουργός, προσθέτοντας πως "σκοπός της ήταν η φυγή".

Αναφερόμενος στην εικόνα της Βίκυς Σταμάτη, ο εισαγγελέας τόνισε πως δεν δίνει την εικόνα μιας ψυχικά διαταραγμένης γυναίκας. «Εξάλλου, σε κάθε περίπτωση η παραμονή της στο Δρομοκαΐτειο θα συνδράμει στην παροχή βοηθειών προς την εκείνη».

Για τον γιο του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη ο εισαγγελέας επισήμανε: «Είναι γεγονός ότι υπάρχουν συγγενείς της που το υπεραγαπούν, έχει την εκπαίδεύση του, έχει την εποπτεία τριών συγγενικών προσώπων και δεν είναι σε κατάσταση τέτοια που να του προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη».

Την τελική απόφαση για το αν η Βίκυ Σταμάτη θα αποφυλακιστεί ή όχι θα την λάβει το δικαστήριο.



Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου