Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ινδία: Σύλληψη υπόπτου για τον βιασμό της ηλικιωμένης καλόγριας



Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση βιασμού ηλικιωμένης καλόγριας στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας, πραγματοποίησε την πρώτη σύλληψη υπόπτου.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο Μουμπάι (Βομβάη) και μεταφέρθηκε στην Κολκάτα (Καλκούτα), την πρωτεύουσα της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας Ρατζίβ Κουμάρ στην ινδική υπηρεσία του BBC.

Ο συλληφθείς ονομάζεται Μοχάμεντ Σαλίμ Σιχ. Η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC, είχε θέσει υπό κράτηση κι ανέκρινε αρκετούς υπόπτους, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε προχωρήσει σε σύλληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου και πολλοί κάτοικοι του ινδικού αυτού κρατιδίου βγήκαν στους δρόμους εξοργισμένοι, ζητώντας από τις αρχές να αναλάβουν άμεσα δράση.

Οι δράστες διέρρηξαν το σχολείο που γειτονεύει με το μοναστήρι του Ιησού και της Μαρίας στην πόλη Ραναγκάτ και λεηλάτησαν τον χώρο. Φίμωσαν τον φύλακα και κατόπιν βίασαν την ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πρόσωπα έξι φερόμενων δραστών και το οπτικό υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία μαζί με αμοιβή 1.500 δολαρίων για την παροχή πληροφοριών. Δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμη γνωστό αν ο συλληφθείς είναι ένα από τα πρόσωπα αυτά.



Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου