Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κατά μέτωπον επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τα Γιάννενα ο Σαμαράς


Ανεβάζει συνεχώς τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και το Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τους πολίτες να νικήσουν τον λαϊκισμό.


Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική διακυβέρνησης και μάλιστα έκανε λόγο για διαφορετικές τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε αρκετές φορές, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο πως χρειάζεται «να πούμε αλήθειες στον κόσμο» και εξήρε τη δύναμη της ευθύνης που με την ψήφο του έχει ο κάθε πολίτης, ενώ δεσμεύτηκε για την ασφάλεια των καταθέσεων.

Εξαπέλυσε, παράλληλα, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως υπόσχεται τα πάντα και επανέλαβε τις κινήσεις που έγιναν από την Κυβέρνηση, από τις εκλογές του 2012 και μετά ώστε να μείνει η χώρα σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Σε ό, τι αφορά την Ήπειρο, στην οποία από το πρωί περιόδευσε και θα συνεχίσει σήμερα στην Άρτα, ο κ. Σαμαράς έδωσε έμφαση στον πρωτογενή τομέα, ενώ εξήρε τη δουλειά που έχει γίνει στην αποκατάσταση των χωματερών και εξήγγειλε την ίδρυση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα.

Εκτενής ήταν η αναφορά του στις έρευνες υδρογονανθράκων που θα ξεκινήσουν στην περιοχή, σημειώνοντας πως σε όλο το τόξο της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για ύπαρξη σημαντικών κοιτασμάτων.


Πηγή : ipiros.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου