Η απλότητα στο ντεκόρ, οι φρέσκες πρώτες ύλες και τα μοναδικά πιάτα χωρίς πολλές γαρνιτούρες αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του «It».
Η ομάδα των Divercity Architects έχει δημιουργήσει έναν eco-friendly χώρο, με έμφαση στα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και ο φελός. Το «It» χωρίζεται σε δύο επίπεδα, με κύριο γνώμονα την οικειότητα και τη ζεστασιά και τα ξύλινα ράφια με ελληνικά προϊόντα να στολίζουν τους τοίχους.
Το μενού είναι άκρως ελληνικό και περιλαμβάνει σάντουιτς, φρεσκοκομμένες σαλάτες, γλυκόξινα φασολάκια με πιπερόριζα και κράνα, σκιουφιχτά με κοτόπουλο, φρέσκο πέστο βασιλικού, σπανάκι και ξερή μυζήθρα, μοσχαρίσια ταλιάτα με ρόκα και λιαστό πετιμέζι, καραμελωμένο σολωμό με λεμονάτη φάβα, φρέσκο καλαμπόκι καρφωμένο σε ένα μπαμπού καλαμάκι, λουκουμάδες με χαλούμι και κύβους καρπουζιού και πολλές ακόμη λιχουδιές.
Επίσης, μπορείς να απολαύσεις cocktails, λικέρ, μπίρες, κρασιά βιολογικό καφέ, τσάι ή φρεσκοστυμμένους χυμούς.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30 π.μ. - 12:00 π.μ., Σάββατο: 10:00 π.μ. - 12:30 π.μ., Κυριακή brunch: 12:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.




Πηγή : http://apopse.com/