Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Φορούσε επί ένα χρόνο το ίδιο κοστούμι και κανείς δεν το πρόσεξε



Το ίδιο μπλε κοστούμι επί δώδεκα μήνες φορούσε, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ένας παρουσιαστής της αυστραλιανής τηλεόρασης, χωρίς ωστόσο κανείς να το πάρει χαμπάρι.

Ο Αυστραλός παρουσιαστής Καρλ Στεφάνοβιτς δήλωσε ότι η πράξη του αυτή ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία: στόχος της να αναδείξει τον σεξισμό τον οποίο υφίστανται οι γυναίκες συνάδελφοί του.

«Κανείς δεν το παρατήρησε», δήλωσε. «Οι γυναίκες από την άλλη, φορούν το λάθος χρώμα και δέχονται κριτική. Λένε το λάθος πράγμα και αμέσως λαμβάνουν χιλιάδες επικριτικά tweets», πρόσθεσε.

Συνήθως δέχομαι κριτική για το αποκρουστικό μου χιούμορ - και βασικά για τη δουλειά μου. Αντίθετα, οι γυναίκες κριτικάρονται πολύ αυστηρά για αυτό που φορούν και για τον τρόπο που έχουν χτενίσει τα μαλλιά τους» υπογραμμίζει ο 40χρονος παρουσιαστής, προσθέτοντας ότι η συμπαρουσάστριά του δέχεται πολύ συχνά αρνητικά σχόλια για τις στιλιστικές της επιλογές. 

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι μόνο η ομάδα στάιλινγκ της εκπομπής γνώριζε ότι φοράει επί ένα χρόνο -εκτός από 1-2 ημέρες λόγω ειδικών περιστάσεων το ίδιο ρούχο. «Ελπίζω να το πάω στο καθαριστήριο μέχρι το τέλος της χρονιάς», λέει χαριτολογώντας. 

Ο Στεφάνοβιτς, παρουσιαστής στην πρωινή ζώνη του Channel Nine, βρίσκεται στον τηλεοπτικό «αέρα» εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας συμμετάσχει σε μια σειρά από επιτυχημένα σόου, ανάμεσα στα οποία η αυστραλιανή εκδοχή του Dancing on Ice. 

Πηγή: BBC 


ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου