Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Αιγάλεω: Ταυτοποίησαν το θύμα - Στη ΓΑΔΑ συγγενείς του


Στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του αναζητούν τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής την άκρη του νήματος, που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα τών δραστών του φρικτού εγκλήματος, που αποκαλύφθηκε

χθες τα ξημερώματα στο Αιγάλεω, όταν οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός αγνώστου άνδρα κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κάδο απορριμάτων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την ώρα έχουν προσέλθει στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής συγγενείς του, προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν ποιος θα μπορούσε να θέλει νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα.

Οι διωκτικές αρχές, παρόλο που δεν είχαν τα δακτυλικά αποτυπώματά του, καθώς οι δράστες είχαν αποκόψει τα χέρια από τις παλάμες, είχαν φτιάξει ένα εκμαγείο του προσώπου, με το οποίο θα πήγαιναν πόρτα-πόρτα στη γειτονιά μήπως και κάποιος αναγνωρίσει τον άγνωστο άνδρα. Ομάδες αστυνομικών, μάλιστα, είχαν ξεκινήσει τις έρευνες στον Κηφισσό ποταμό, καθώς θεωρούσαν πιθανό εκεί να έχουν πετάξει τις παλάμες του πτώματος, ενώ ήδη είχαν ξεκινήσει επαφές με οδοντιατρεία του Αιγάλεω, αφού το θύμα είχε τεχνητή οδοντοστοιχία.

Τους πρόλαβε, όμως, η κόρη του θύματος, η οποία νωρίς το πρωί δήλωσε τήν εξαφάνιση τού ηλικιωμένου στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Πρόκειται για έναν 85χρονο, ο οποίος διέμενε μόνος, είχε πάρει διαζύγιο λένε οι πρωτες πληροφορίες, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από τη διασταύρωση της Σαράφη με τη Μούδρου, όπου τον εντόπισαν οι πυροσβέστες.

Η κόρη του τον αναγνώρισε και ήταν και η πρώτη, που κλήθηκε να απαντήσει στις διερευνητικές ερωτήσεις των αστυνομικών.
Φαίνεται πάντως ότι γρήγορα θα έχουμε νεότερα και για τους δράστες, αλλά και για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος.


Μ.Ασαριώτης

bloko.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου