Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο έρωτας της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου με βουλευτή της ΝΔ


Μία ευχάριστη αλλαγή στη διάθεσή της έχουν παρατηρήσει οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Άννας-Μισέλ Ασημακόπουλου και όπως όλα δείχνουν έρωτας είναι η αιτία και μάλιστα στα έδρανα της Βουλής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακόπουλου είναι ερωτευμένη και μάλιστα με βουλευτή του ίδιου κόμματος.

Ο λόγος για το βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος κέρδισε την καρδιά της μετά το πολύκροτο διαζύγιό της.
Πρόκειται για τον νεότερο βουλευτή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2012.


Οι ίδιοι βέβαια τηρούν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους, αν και συχνά τους βλέπουν να απολαμβάνουν μαζί τον καφέ τους στο κυλικείο της Βουλής και να συζητούν ασταμάτητα στα έδρανα πριν από τις συνεδριάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του συζύγου της Βασίλη Παπαϊωάννου, ζητώντας του να μετακομίσει από το πατρικό της σπίτι αλλά και την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιου τους.

Το διαζύγιο της βουλευτού έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης εξαιτίας των σκληρών καταγγελιών που διατυπώνει η 48χρονη πολιτικός σε βάρος του 61χρονου μηχανικού.

Όσο για το νεαρό βουλευτή Ρεθύμνου ήταν πρόσφατα αρραβωνιασμένος, αλλά λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισε με την αγαπημένη του για άγνωστους λόγους.

newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου