Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκλειστικό : Έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για εκβιασμούς χρησιμοποιούσε τα καρτοτηλέφωνα της φυλακής για να εκβιάζει τα θύματα του.


Οι κακοποιοί δεν έχουν όρια!
Έτσι φαίνεται από τις πράξεις ενός αμετανόητου εκβιαστή των φυλακών της Λάρισας ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 5ετή κάθειρξη για εκβιασμούς και παράνομη οπλοφορία.
Ο κακοποιός σύμφωνα με την ασφάλεια έπαιρνε τηλέφωνο συγκεκριμένο θύμα του και το εκβίαζε για να του στέλνει εβδομαδιαίος χρήματα για να μπορεί να περνάει στην φυλακή καλά όπως έλεγε στο τηλέφωνο. Μάλιστα το θράσος του ήταν τέτοιο που έπαιρνε τον δικηγόρο του θύματος στο τηλέφωνο και τον πίεζε να μεταφέρει τις επιθυμίες του στο πρώην θύμα του η να του δώσει το τηλέφωνο του θύματος για να μιλήσει ο ίδιος απευθείας.
Ο λόγος που ζητούσε τα χρήματα αυτά είναι όπως είπε στον δικηγόρο του θύματος επειδή όταν τον έστειλε ο εντολέας του για τον εκβιασμό δεν του είχε κάνει κακό ενώ θα μπορούσε να του κάνει και σε αυτόν και στην οικογένεια του.
Θεώρησε φυσικό τον λόγο αυτό για να ζητήσει χρήματα από το πρώην θύμα του και μάλιστα όταν πήρε αρνητική απάντηση από τον δικηγόρο του θύματος και του είπε να πάει να ζητήσει τα χρήματα από τους εντολείς του τότε απείλησε ανοιχτά λέγοντας στον δικηγόρο να μεταφέρει στο θύμα « Ότι η φυλακή είναι σχολείο και θα το τακτοποιήσει το θέμα από την φυλακή».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsotherwise, θορυβήθηκε το θύμα του εκβιαστή για το ότι παρά την καταδίκη του και την τιμωρία του συνεχίζει την καριέρα του ως κακοποιός και απευθύνθηκε στην ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου μαζί με τον μάρτυρα δικηγόρου του και τις τηλεφωνικές κλήσεις η οποία με την σειρά της ειδοποίησε τον διευθυντή των φυλακών Λάρισας καθώς και την κυρία εισαγγελέα Λάρισας οι οποίοι έχουν επιληφθεί άμεσα για τα περαιτέρω καθώς θα ακολουθήσει και νέα δίωξη για εκβιασμό στον έγκλειστο εκβιαστή.
Φανταστείτε εάν ο κάθε έγκλειστος κακοποιός που προσπάθησε να κάνει κακό στο θύμα και δεν το έκανε για διάφορους λόγους να ζητά και λεφτά επειδή δεν του έκατσε αν και μπορούσε!!
Που έχουμε φτάσει!!!

Newsotherwise.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου