Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

57χρονος στην Νίκαια αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου


Εμφανίστηκε σε κατάσταση μέθης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του και έβαλε φωτιά στα ρούχα του

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγη ώρα 57χρονος άντρας που έριξε πάνω του εύφλεκτο υλικό και έβαλε φωτιά στα ρούχα του έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στη Νίκαια.

Ο 57χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας , εμφανίστηκε σε κατάσταση μέθης στις 12:20 έξω από το σπίτι και προέβη στο απονεννοημένο διάβημα.

Περίοικοι τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και στο ΕΚΑΒ και ο άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και εξέπνευσε.

 Όλα έγιναν στις 12.15 στην οδό Μπελογιάννη 2 στη Νίκαια το θύμα  μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα του τους τελευταίους μήνες και ζούσε στο Μεσολόγγι, που ήταν ο τόπος καταγωγής του

Το ζευγάρι είχε παντρεύτηκε το 1985 και επρόκειτο για μια πολύτεκνη οικογένεια που είχε πολύ συχνά διαπληκτισμούς και αυτό έφερε τον χωρισμό.

Το θύμα δεν είχε εμφανιστεί στη γειτονιά περίπου δύο μήνες, μέχρι σήμερα που τον είδε ένας γείτονας, κοντά στο σπίτι που συνεχίζουν να μένουν η σύζυγος και τα παιδιά του και εκείνος υποστήριξε σε κατάσταση Μέθης ότι -αν και Κυριακή- πήγαινε να κουρευτεί.

newsotherwise.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου