Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2026

Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ 2 (ΕΛΑΣ) του πολιτικού απατεώνα διαθέτει "στελεχάρες" και ετοιμάζει σκιώδη κυβέρνηση


 

Με υλικό ίδιο και σε πολλές περιπτώσεις χειρότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ 1, ο πολιτικός απατεώνας της χώρας Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει ολιγομελή ομάδα απο "στελεχάρες" του ΣΥΡΙΖΑ 2 (ΕΛΑΣ), απόλυτα ταυτισμένη με τον προγραμματικό λόγο της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης.

Ο πολιτικός απατεώνας νομίζει ότι τα "φρέσκα" πρόσωπα που διαθέτει είναι σούπερ υλικό, και μαζί με τον αποδεδειγμένα αποτυχημένο πολιτικό απατεώνα και ψεύτη Αλέξη Τσίπρα, θα δώσουν νέα στον νέο πολιτικό φορέα ΣΥΡΙΖΑ 2 (ΕΛΑΣ).

Το νέο «κυβερνητικό» σχήμα επιθεώρησης για να γελάς, που δεν θα ξεπερνά τα 10 μέλη, θα υπερβεί τη σημερινή δομή των 50 Τομεαρχών, αφού στόχος του κομματικού επιτελείου είναι η προσωποποίηση των πολιτικών που προτείνονται εκ μέρους της ΕΛΑΣ, η οποία κινείται ολοένα και περισσότερο σε ρυθμούς σκληρού ροκ προς το Μέγαρο Μαξίμου, και όπως βλέπουμε στις ενημερωτικές εκπομπές ξεφτιλίζονται καθημερινά αφού ξεστομίζυν ψέματα, προπαγάνδα και βλακείες, με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα που δεν ξέρει τι καλώδιο θα συνδέσει Ελλάδα - Κύπρο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου