Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025

Ξεφτίλα ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκη την δικογραφία για τα Τέμπη την είχε δώσει ο Κωνσταντινόπουλος 23 Μαΐου 2024

 


Το βίντεο με τη στιγμή που ο τότε προεδρεύων στη Βουλή, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, ενημέρωνε τη Βουλή για τη δικογραφία που αφορά τον Χρήστο Τριαντόπουλο για τα Τέμπη, έφερε στη δημοσιότητα η Ομάδα Αλήθειας.

Στο βίντεο ακούγεται ο κ. Κωνσταντινόπουλος να ανακοινώνει από το βήμα του προέδρου της Βουλής «την από 23/5/2024 ποινική δικογραφία που αφορά τέως υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο».

Η ανακοίνωση έγινε στις 23 Μαΐου στη Βουλή με τη δικογραφία να αφορά, πέραν του κ. Τριαντόπουλου, τους τέως υπουργούς Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την τέως υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Δείτε το βίντεο



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου