Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Ένοχος ο 28χρονος που έμπαινε σε αυλές και μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του



Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 28χρονος που έμπαινε στις αυλές σπιτιών των γειτόνων του και μύριζε… τα παπούτσια τους.

Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης ενός μήνα, με τριετή αναστολή, για την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, υπό τον όρο της παρακολούθησης θεραπευτικού προγράμματος σε αρμόδια κοινωνική δομή, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ο άντρας συνελήφθη τη προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από μήνυση που κατέθεσε 40χρονος γείτονάς του, ο οποίος τον εντόπισε για πολλοστή φορά να εισέρχεται στην αυλή του, να περιεργάζεται και να μυρίζει τα παπούτσια της οικογένειάς του. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος έμπαινε και σε άλλες αυλές και έκανε την ίδια πράξη.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε την κατηγορία και δήλωσε μετανιωμένος. Όπως είπε, μπήκε συνολικά τρεις φορές στις αυλές των σπιτιών, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει γιατί το έκανε.

«Δεν γνωρίζω πώς ακριβώς έφτασα να κάνω αυτή τη πράξη. Νιώθω μεγάλη ντροπή και απογοήτευση για τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θα ζητήσω υποστήριξη να δω τι συμβαίνει και να μη γίνει χειρότερο. Εργαζόμουν για να βοηθήσω τους γονείς μου και σταμάτησα το καλοκαίρι, είμαι μοναχοπαίδι. Παράλληλα διατηρώ μια σχέση, έπεσαν πολλά μαζί μετά το καλοκαίρι», ανέφερε.

Σχετικά με τα καταγγελλόμενα περιστατικά, παραδέχθηκε ότι μπήκε στις αυλές των γειτόνων του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι κακό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου