Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Η στελεχάρα Θεοδώρα Τζάκρη δεν έβλεπε πουθενά τρολ επί Κασσελάκη και τον περιμένει να ξαναρθεί και πάλι


 

Γέλια προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ, και τρόμο στους πολίτες αυτής της χώρας που θα τους ανέχεται αναγκαστικά, η ηγετική ομάδα που θα πλαισιώνει τον Στέφανο Κασσελάκη έτσι και πάρει και πάλι το κόμμα, και εάν και εφόσον παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση.

Μία από τις στελεχάρες που θα πλαισιώσουν τον Στέφανο Κασσελάκη θα είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, που γελάει ο κόσμος μαζί της σε κάθε της εμφάνιση, και εξοργίζονται οι σύντροφοι της στο κόμμα για την προκλητικότητα της.

«Ο Κασσελάκης θα επιστρέψει με δόξα και τιμή στον ΣΥΡΙΖΑ» εκτίμησε η Θεοδώρα Τζάκρη σε δηλώσεις της στο Open, δείχνοντας την αγωνία της για το πολιτικό της μέλλον, που χωρις Κασσσελάκη και μετά την προκλητικότητα που δείχνει στις δηλώσεις της κατά των συντρόφων της μόνο λαμπρό δεν φαίνεται.

Εκεί που ήταν ακόμα ποιο προκλητική η Τζάκρη ήταν όταν αναφέρθηκε στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου για μπούλινγκ που δέχτηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη, και είπε για να προσφέρει γέλιο στον κόσμο πώς : «Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά τέτοιες καταγγελίες θα πρέπει να συνοδεύονται από ισχυρές αποδείξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί των ημερών του κ. Κασσελάκη δεν είχε ποτέ τρολ, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν υπήρχαν χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου