Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ξεφτίλα Κασσελάκη πήρε ο ίδιος για συγνώμη την Συρεγγέλα αντί να υποχρεώσει τον τραμπούκο του

 



Αντί να υποχρεώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, τον αναρχοτραμπούκο Παύλο Πολάκη που έχει αλλεπάληλα αυτή την συμπεριφορά του ακροαριστερού, πήρε ο ίδιος την Μαρία Συρεγγέλα την ώρα που ο τραμπούκος αρνείται να πάρει πίσω όσα είπε.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για λογαριασμό του Παύλου Πολάκη, ο οποίος χθες της επιτέθηκε φραστικά, και αρνείται ακόμα και τώρα να το πάρει πίσω.

Η συγγνώμη του Κασσελάκη έγινε με το ζόρι αφού ο ακροαριστερός τραμπούκος αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη κάτι που κάνει κάθε φορά που δείχνει πόσο χυδαίος είναι.

Ο Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του, παρά την συγνώμη που ζήτησε ο ανεπαρκής να τον διαγράψει Στέφανος Κασσελάκης.

Αν θέλει πραγματικά ο Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του, αναφέρουν από την Νέα Δημοκρατία.

Οι δηλώσεις του ακροαριστερού αναρχοτραμπούκου που προστατεύει ο Κασσελάκης, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον ίδιον να εμφανίζεται γελοίος, χυδαίος και αμετανόητος. «Αφήστε κατά μέρος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περί "σεξιστικής επίθεσης Πολάκη στη Συρεγγέλα" και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τύπου "ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ" για την προσπάθεια που κάνατε χθες να πετάξετε εκτός συστήματος συνταγογράφησης τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας!!!!», γράφει, ανάμεσα σε άλλα, σε ανάρτησή του, επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας.

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου