Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Σκληροί κακοποιοί ανάμεσα στους 74 που συνελήφθησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου

 


Οργανωμένες ομάδες σκληρών κακοποιών και όχι οπαδών προσπαθούν να ελέγξουν τις θύρες των ομάδων, και το πρόσφατο περιστατικό δείχνει ότι δεν έχει σπάσει το απόστημα.

Σε συμμορία μπράβων με καλάσνικοφ οι 4 από τους 74 οπαδούς που συνελήφθησαν στην Αλεξάνδρας, τα τρία από τα μέλη της συμμορίας βρίσκονται στις φυλακές, ενώ από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν, εκτός από τα όπλα, και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις εμπλοκή έχουν Αλβανοί που είναι το νούμερο ένα στην εγκληματικότητα.

Σε εγκληματική οργάνωση η οποία εμπλέκεται σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών φέρονται να ανήκουν τέσσερις από τους 74 οργανωμένους κακοποιούς και όχι οπαδούς του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν προ ημερών έξω από το γήπεδο στην Αλεξάνδρας μετά τη συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε από τα στελέχη του Οργανωμένου Εγκλήματος τα οποία προχώρησαν σε 14 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τέσσερις από τους οπαδούς. Τα μέλη της οργάνωσης είναι σκληροί και επικίνδυνοι κακοποιοί, που εμπλέκονται σε σωρεία ποινικών αδικημάτων και φέρονται να δρούσαν σε περιοχές της Αττικής. 

Τρία από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας βρίσκονται στις φυλακές, ενώ από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν πολλά όπλα -μεταξύ αυτών και καλάσνικοφ- καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Το βεβαρημένο προφίλ ορισμένων από τους συλληφθέντες κακοποιούς, με κατηγορίες για βιασμούς, ένταξη σε εγκληματικές ομάδες, εκρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών, ακόμη και «μπραβιλίκια» σε καταστήματα, δείχνει το ποιοι μπαίνουν μέσα στα γήπεδα στις οργανωμένες θύρες και το χειρότερο οι διοικήσεις των ομάδων τους ξέρουν και τους ανέχονται.

Η «κυριαρχία» στις εξέδρες των ομάδων συνεχίζεται παρά τα μέτρα της κυβέρνησης, οι διοικήσεις των ομάδων κοιτούν αδιάφορες, οι κακοποιοί είναι πολύ επικίνδυνοι και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ουδείς εκ των συλληφθέντων 74 κακοποιών δεν έχει ανοίξει το στόμα του προκειμένου να εξηγήσει τον λόγο της επίθεσης, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι είναι ξεκάθαρα για τον έλεγχο της Θύρας 13. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία ομάδα έχει για επικεφαλής δύο άτομα. Ο πρώτος, με βαρύ ποινικό παρελθόν με εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ακόμη και μέσα σε πανεπιστήμια, έχει καταγωγή από την Αλβανία ενώ ο δεύτερος είναι Έλληνας και διατηρεί κατάστημα στους Αμπελοκήπους.

Η δεύτερη ομάδα απαρτίζεται από οργανωμένους οπαδούς του Γκύζη, του Χολαργού, του Αμαρουσίου και του Ζωγράφου. Είναι άτομα ενεργά στο πέταλο των οργανωμένων και έχουν εμπλακεί σε ομαδικά επεισόδια σε ολόκληρη την χώρα έχουν πλέον ανοιχτή αντιπαράθεση με τους παραπάνω και επειδή τώρα τους έχουν είναι ώρα να τους τοποθετήσουν για χρόνια στον χώρο που αξίζει να βρίσκονται στην φυλακή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου