Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Συρεγγέλα: Μόνη ειλικρινής και έμπρακτη συγγνώμη η διαγραφή του Παύλου Πολάκη

 


Τη διαγραφή του αναρχοτραμπούκου Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η Μαρία Συρεγγέλα, απαντώντας στη «συγγνώμη» που υποχρεώθηκε να ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης για τη λεκτική επίθεση του βουλευτή σε βάρος της.

Αναλυτικά η δήλωση της Μαρίας Συρεγγέλα

«Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η έμπρακτη συγνώμη, η διαγραφή του κύριου Πολάκη.

Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό. 

Καλώ όλες τις συναδέλφισσές και όλους τους συναδέλφους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση. Με ενιαία φωνή όλες και όλοι μαζί!». 

Η Ζέττα Μακρή, η Σοφία Ζαχαράκη και η Νίκη Κεραμέως σχολίασαν με αναρτήσεις τους στο FaceBook την αθλιότητα του ακροαριστερού τραμπούκου Πολάκη στην οποία χυδαία και άθλια επιμένει και σήμερα, δείχνοντας πόσο τραμπούκος είναι, χωρίς να σέβεται τις γυναίκες.

Σοφία Ζαχαράκη

«Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι η ρίζα της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά.

Η "δουλειά" στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία. Ο κύριος Πολάκης δεν προσέβαλε με χυδαιότητα την Μαρία Μαρία Συρεγγέλα αλλά κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά. Κόντρα στα στερεότυπα, την υποτίμηση και την αμφισβήτηση. Κόντρα σε κάθε έναν που την αντιλαμβάνεται όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

Ζέττα Μακρή

«Η πολιτική, η ηθική και η λαϊκή εντολή δεν το βουλώνουν! Μπαίνουν μπροστά και αγωνίζονται για την Δημοκρατία, την αξιοπρέπεια και το μέλλον της Πολιτείας».

Νίκη Κεραμέως

«Ως εδώ η αθλιότητα κ. Πολάκη, η Μαρία Συρεγγέλα και καμία Μαρία δεν θα το «βουλώσει». Ούτε «θα πάει να κάνει καμία δουλειά».

Οι ύβρεις και ο μισογυνισμός δεν έχουν θέση στην κοινωνία. Ελπίζω κ. Κασσελάκη ότι δεν έχουν θέση ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου