Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ξαναχτύπησε το καραγκιοζιλίκι Τζάκρη ντυμένη καναρίνι : «Υμνητές της χούντας ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης και ο Πλεύρης»


 


Η Θεοδώρα Τζάκρη πλασάρεται εύκολα στην πρώτη δεκάδα των φαιδρών και γελοίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την προκλητική της μουτσούνα αυτό το ακροαριστερό νούμερο, σε κάθε εμφάνιση της προκαλεί, ουρλιάζει κάνει γκριμάτσες δείχνοντας το μίσος της για την Νέα Δημοκρατία, τα στελέχη της και τους ψηφοφόρους του κόμματος.

Ντυμένη καναρίνι η Τζάκρη εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ, ειδικά μετά την στήριξη που έδωσε στον αναρχοτραμπούκο Παύλο Πολάκη, για να δείξει το μίσος της και την χολή της.

«Υμνητές της χούντας» αποκάλεσε η Θεοδώρα Τζάκρη τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Θάνο Πλεύρη, αποδεικνύοντας ότι η χυδαιότητα και ο «πολακισμός», δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του Παύλου Πολάκη, και έδειξε το πόσο ίδια είναι η Τζάκρη με τον αναρχοτραμπούκο που υπερασπίστηκε αν και γυναίκα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, η Θεοδώρα Τζάκρη, έδειξε για ακόμα μία φορά την φαιδρότητα και την χυδαιότητα της.

Το ότι ανέχονται την χυδαιότητα της στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θέμα, ειδικά μετά την αντιμετώπιση που είχε ο επίσης ακροαριστερός σύντροφος της Παύλος Πολάκης.

Η Τζάκρη είναι τόσο γελοία που μέσα στο παραλήρημα της και το μίσος της, δεν ξέρει ποιος είναι ο υπουργός δικαιοσύνης και αποκάλεσε τον Μάκη Βορίδη υπουργό δικαιοσύνης, αγνοώντας τον Γιώργο Φλωρίδη.

Η δήλωση του απόλυτου ακροαριστερού νούμερου του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη :


Θεοδώρα Τζάκρη: «Εμείς ανεχόμαστε ως 3η ελληνική Δημοκρατία -γιατί λέμε ότι χάθηκε το φιλότιμο-, να φιλοξενούμε στους κόλπους μας, υπουργούς παρακαλώ, οι οποίοι είναι υμνητές της χούντας».


Δημήτρης Οικονόμου: «Ποιοι είναι αυτοί;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Τρεις είναι, τον αριθμό».


Δημήτρης Οικονόμου: «Σήμερα;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Ναι. Δεν τους ξέρετε;»


Δημήτρης Οικονόμου: «Όχι».



Θεοδώρα Τζάκρη: «Α, αλήθεια. Θέλετε να σας τους πω;»


Δημήτρης Οικονόμου: «Ποιοι είναι αυτοί κυριά Τζάκρη; Υμνητές της χούντας, υπουργοί σήμερα;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Υμνητές της χούντας; Έχετε ξεχάσει ποιοι είναι;»


Δημήτρης Οικονόμου: «Διάβαζα εγώ τότε, ήμουνα πολύ μικρός».


Θεοδώρα Τζάκρη: «Α, διαβάζατε τότε. Δεν πειράζει, θα κάνετε ρεπορτάζ, έχετε έμπειρο επιτελείο και θα τους βρείτε».


Δημήτρης Οικονόμου: «Όχι, λέτε κάτι όμως. Σημερινοί υπουργοί;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Υμνητές της χούντας, ποιοι είναι οι σημερινοί; Που συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα; Θέλετε να σας το πω;»


Δημήτρης Οικονόμου: «Για πείτε μας»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο κύριος Βορίδης, ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πλεύρης. Ο κύριος Πλεύρης δεν είναι υπουργός εν πάση περιπτώσει».


Δημήτρης Οικονόμου: «Υμνητές της χούντας, όλοι αυτοί;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Υμνητές της χούντας. Υμνητές της χούντρας (sic). Ήταν υπουργός. Η σύγχρονη ελληνική Δημοκρατία που θα πάει και ο κύριος Μητσοτάκης στην Κύπρο, έτσι; Έχει στο επιτελείο του και μάλιστα σε κορυφαίες θέσεις -ο κύριος Βορίδης είναι υπουργός Δικαιοσύνης -παρακαλώ, τηρεί τα δικαιώματα και τους θεσμούς- και ο κύριος Γεωργιάδης επίσης κορυφαίος -»


Δημήτρης Οικονόμου: «Το κυπριακό υπέθετα ότι μας ενώνει. Δεν το βλέπω να μας ενώνει».


Θεοδώρα Τζάκρη: «Μας ενώνει, μας ενώνει. Να μην κατηγορούμε επομένως στο κυπριακό, μόνο τη διεθνή έννομη τάξη που επιδεικνύει και ενοχή και ανοχή».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου