Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ενημερώνουμε τους τουρίστες που ήρθαν διακοπές στην Ελλάδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει νέες εκλογές για αρχηγό

 



Κασσελάκης: «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε σε εκλογές»

Λίγα πράγματα είναι τόσο διασκεδαστικά όσο το να παρακολουθεί κανείς τους συριζαίους, που είναι θεατρική ομάδα ανεβάζοντας αποκλειστικά κωμωδίες.

Ένα σύνθημα που μπορεί να παίζει σε όλα τα τουριστικά γραφεία και αεροδρόμια, λέγοντας ότι όπως και πριν λίγους μήνες έτσι και τώρα ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει ένα νέο τουρίστα να ηγηθεί.

Μπάχαλο ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τετραπλές εκλογές ώστε να συμπεριληφθεί και η διαδικασία για εκ νέου εκλογή αρχηγού στο κόμμα. 

Το Συνέδριο τινάχθηκε ήδη στον αέρα και συνεχίζεται για να μην ξεφτιλιστούν περισσότερο, αν και το έχουν τερματίσει.

Η αλήθεια είναι ότι του τουρίστα Κασσελάκη, του κόπηκε η μαγκιά, νόμιζε ότι είχε αλώσει το κόμμα και κανένας δεν πρόκειται να τον πειράξει. Πίστευε ότι η σταλινική νοοτροπία αποφασίζουμε και διατάζουμε χωρίς να ρωτάμε κανένα, θα πέρναγε, αλλά τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να μην ξανά εκλεγεί, που είναι και το πιθανότερο, και να βολοδέρνει ξερόλας όπως ο Βαρουφάκης κάνοντας ένα κόμμα που στο τέλος δεν θα επιβιώσει.

Το θέμα για τον Κασσελάκη πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν αυτήν τη φορά;

Με στήριξη Αλέξη Τσίπρα, και χωρίς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγαν να ψηφίσουν 130.000 μέλη, με τον Κασσελάκη να παίρνει 74.000! 

Τώρα χωρίς την στήριξη Τσίπρα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει διασπαστεί, και τα περισσότερα στελέχη να μην στηρίζουν Κασσελάκη, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; 

Σίγουρα πάντως δεν θα πάνε 130.000 μέλη γιατί δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την διάσπαση τόσους, και έτσι εάν πάνε 50-60-80, πόσους θα πάρει ο Στέφανος;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου