Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Άθλιοι επικίνδυνοι ανήλικοι κακοποίησαν 13χρονο στην Αγία Παρασκευή

 


Ακόμη ένα περιστατικό βίας στο οποίο πρωταγωνιστούν ανήλικοι κακοποιοί καταγράφηκε την περασμένη Τρίτη (2/1) στην Αγία Παρασκευή.

Όλα συνέβησαν απογευματινές ώρες όταν τρεις ανήλικοι κακοποιοί προσέγγισαν έναν 13χρονο την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του και του επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι και επικίνδυνοι κακοποιοί τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να μείνει ξυπόλητος.

Μάλιστα, την ώρα που γίνονταν όλα αυτά, ένας από τους άθλιους ανήλικους κακοποιούς είχε βγάλει το κινητό του και κατέγραφε τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν το παιδί.

Και αυτή δεν ήταν η μοναδική παραβατική πράξη στην οποία εμπλεκόταν η ομάδα των τριών κακοποιών. Όπως αποκαλύφθηκε, λίγη ώρα νωρίτερα τα ίδια άτομα, δύο εκ των οποίων συμμαθητές του 13χρονου, είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του 13χρονου.

Για το περιστατικό ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι εμπλεκόμενοι αναζητήθηκαν στα όρια του αυτοφώρου, και δεν γνωρίζουμε εάν έχουν συλληφθεί όπως απαραίτητα πρέπει να γίνει και οι γονείς των ανήλικων κακοποιών. 

Σε βάρος των άθλιων και επικίνδυνων ανήλικων κακοποιών σχηματίστηκε δικογραφία για «Ληστεία από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και περί «νομοθεσίας προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου