Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Κορίτσια 13 και 15 ετών θύματα μαστροπών

 




Δύο κορίτσια 13 και 15 χρόνων, χρησιμοποιούσε κύκλωμα και αναρτούσε φωτογραφίες τους σε ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού εξωθώντας τα ανήλικα στην πορνεία και σε «πλούσιους» πελάτες αντί 100 ευρώ.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εντόπισαν τα δύο κορίτσια, τα οποία κατέχουν ελληνική ταυτότητα αλλά είναι πολωνικής και αλβανικής καταγωγής, όπως και δύο ακόμη ενήλικα πλέον κορίτσια, που δεν επιθυμούσαν να καταθέσουν.

«Εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται η 31χρονη «Λόρα» από την Αλβανία, ένας 34χρονος είχε το ρόλο του «φωτογράφου» και «διαφημιστή», ενώ συνελήφθη και ένας 55χρονος που συνευρέθηκε με τις ανήλικες. 

Στην ίδια δικογραφία εμπεριέχονται έξι ακόμη άτομα, που φέρεται να συνευρέθηκαν επίσης με τις ανήλικες.

Οι επιχειρήσεις σύλληψης των εμπλεκομένων εξελίχθηκαν σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό αντίστοιχα. Οπως προέκυψε στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η 31χρονη από τις αρχές του 2022 εξωθούσε στην πορνεία μια 13χρονη τότε κοπέλα, διευκολύνοντάς τη να εντοπίζει πελατεία. Μάλιστα, για κάθε ραντεβού, αποκόμιζε και η ίδια μέρος από τα χρήματα που λάμβανε η ανήλικη. Η 31χρονη στη συνέχεια έκανε «πάσα» σε έναν 34χρονο την ανήλικη, που της υποσχέθηκε πως θα της βρει «πλούσιους πελάτες». Επειτα, η 13χρονη γνώρισε στο συγκεκριμένο άτομο και μια 15χρονη φίλη της, την οποία επίσης φωτογράφιζε με εσώρουχα και αναρτούσε τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο. Οπως προέκυψε, μέσω της συγκεκριμένης σελίδας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Μεταξύ Ιουλίου-Αυγούστου του 2023 οι ανήλικες συνευρέθηκαν ερωτικά με τον 55χρονο που διαμένει στο Κορυδαλλό είτε από κοινού είτε ξεχωριστά. Κάθε μία από τις ανήλικες έπαιρνε ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ. Στο σπίτι του 34χρονου και του 55χρονου εντοπίστηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου