Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Παγώνη σε Τεμπονέρα "Θυμόσαστε πώς είχατε διορίσει διοικητές σε νοσοκομεία ή δεν θυμάστε; Τι να μου πείτε εσείς, εγώ τα ζούσα"


 

Πήγε να κάνει αντιπολίτευση για την υγεία ο Διονύσης Τεμπονέρας, και του απάντησε κατάλληλα η Ματίνα Παγώνη.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να τα ισοπεδώσει όλα στην υγεία, αναφέροντας δήθεν για  «δραματική», κατάσταση στην υγεία και για το νέο νομοσχέδιο για την επιλογή διοικητών στα νοσοκομεία και άλλους δημόσιους οργανισμούς, που δεν θα είναι όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ αλλά ειδική στην υγεία.

«Εσείς γιατί δεν τα κάνατε; Θυμόσαστε πώς είχατε διορίσει διοικητές σε νοσοκομεία ή δεν θυμάστε; Τι να μου πείτε εσείς, εγώ τα ζούσα» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη και συνέχισε σε υψηλούς τόνους: «όταν κρίνουμε να περιμένουμε τα το νομοσχέδιο να δούμε πώς θα γίνει και μετά να έχουμε κρίσεις και επικρίσεις».

Η Ματίνα Παγώνη για να τον βάλει εντελώς στην θέση του συνέχισε στους ίδιους τόνους: «σηκωθήκατε και φύγατε με 980 προκηρύξεις θέσεων που δεν κάνατε».

Ο Τεμπονέρας αφού τα άκουσε είπε με θράσος ότι «μου κάνει εντύπωση ότι επιστρέφετε το 2019 για να κάνετε κριτική», η Ματίνα Παγώνη απάντησε «έγιναν λάθη και τα λέμε, εσείς γιατί δεν τα φτιάξατε. Δεν μπορεί να κάνουμε κρίσεις χωρίς να λέμε τι κάνουμε εμείς».

«Δεν μπορεί να αρνηθεί κανεί ότι υπάρχει μια κυβέρνηση εδώ και 4,5 χρόνια» είπε από την πλευρά του ο Διονύσης Τεμπονέρας με την Ματίνα Παγώνη να επιμένει «εσείς τι κάνατε;», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «μπορούμε να το συζητήσουμε διεξοδικά» και την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να του κλείνει το στόμα με τη φράση «το συζητάμε και δεν απαντάτε».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου