Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Σε περίπτωση εκλογής Κασσελάκη η ακροαριστερά δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ - Ρίγη Ανδρουλάκη για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

 



Το ονοματεπώνυμο του πέμπτου κατά σειρά υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, καθώς η συμμετοχή του στην κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα έχει κλειδώσει.

Ο 35χρονος ευπαρουσίαστος, αμερικανοτραφής και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας έχει στρέψει όλους τους προβολείς της δημοσιότητας επάνω. Παράλληλα, η προσωπική αποδοχή του στο εσωκομματικό πεδίο τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει πολλαπλασιαστεί κατακόρυφα, καθώς για τους υποστηρικτές του «διαθέτει όλο το πακέτο, αλλά και το πάθος», για να δώσει «φιλί ζωής» στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία σημειώνει ιστορικά χαμηλά στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αυτό βέβαια δεν αρέσει στην ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γλείψιμο που επιχειρεί ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης, που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά.

Θα ήταν έγκλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν την επόμενη ημέρα θα υπήρχε στο κόμμα και θα έπαιρνε θέση ένας ακροαριστερός φασίστας, θαυμαστής του παιδεραστή, δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη όπως ο Παύλος Πολάκης.




Με λίγα λόγια, όπως φαίνεται ξεκάθαρα ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα ανεχτεί ούτε καταδικασμένους όπως ο Νίκος Παππάς, ούτε μπροστινούς ακροαριστερούς όπως ο Τζανακόπουλους, ο Φίλης, ο Σπίρτζης, ο Πολάκης, η Σβίγκου, ο Ηλιόπουλος κτλπ, και φυσικά τους ακροαριστερούς που βρίσκονται στην βάση του κόμματος. 

Ο Κασσελάκης ασχολείται συστηματικά με την εγχώρια πολιτική σκηνή, η πιο αντιπροσωπευτική φράση για την «περίπτωση Κασσελάκη» ήταν το ότι «διαβάζει όλα» τα μηνύματα που δέχεται, έχει μεθοδικότητα και εργασιομανία και το κυριότερο ξέρει να μιλάει χωρίς να λέει ψέματα και να εξαπατά τον κόσμο, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Ο «αμερικανικός τρόπος» δουλειάς του, είναι βέβαια αντίθετος για ήθη της Κουμουνδούρου, έχει αφήσει όμως τις καλύτερες εντυπώσεις, στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και σε στελέχη που δεν ανέχονται πλέον την ομάδα Τσίπρα και την ακροαριστερά.

Σε περίπτωση δε που αναλάβει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, θα έχει και τεράστιο πρόβλημα ο λίγος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που δεν δείχνει σημάδια σοβαρότητας, και υπάρχει φόβος ο νέος ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία να απορροφήσουν όλο το ΠΑΣΟΚ.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για να υπάρξει σοβαρή αντιπολίτευση, και σοβαρός αντίπαλος στην κυβέρνηση.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου