Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Επίπεδο Τσίπρα η Αχτσιόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της

 



Η Έφη Αχτσιόγλου, επίπεδο Αλέξη Τσίπρα ειδικά στα οικονομικά, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε δήλωση που έκανε από το περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών , η Αχτσιόγλου είπε νομίζοντας ότι είναι κάτι το διαφορετικό για την αριστερά, πώς «η υποψηφιότητά μου δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Αφορά την Ελλάδα, την Αριστερά και κάθε δημοκρατικό πολίτη». 

Σε μια μάλλον τυπική δήλωση που δεν αποκάλυψε πολλά για τις προθέσεις της, η Έφη Αχτσιόγλου επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποτιμήσει με ψυχραιμία τις αιτίες της εκλογικής ήττας του.

Προσπάθησε να μιλήσει και στο κέντρο, αλλά το κέντρο την πληροφορούμε ότι γελάει με την προσπάθεια της, η Αχτσιόγλου δεν έχει να κάνει με το κέντρο πέρασε και δεν ακούμπησε όπως ο Αλέξης Τσίπρας.

Έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα, αφού είναι στο ίδιο επίπεδο λέγοντας ότι οδήγησε το κόμμα σε δύο κορυφαίες στιγμές του, αλλά ταυτόχρονα άφησε και αιχμές για τη νοοτροπία και τη λειτουργία του όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνοντας ότι «ο νέος ΣΥΡΙΖΑ» πρέπει να είναι αποτελεσματικός, σύγχρονος και μεθοδικός. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου