Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Είπε να ξεφτιλιστεί ο ακροαριστερός Φίλης λέγοντας αθλιότητες για Τέμπη και Σύνταγμα

 


Νίκος Φίλης ένας επικίνδυνος ακροαριστερός, χυδαίος που αναπολούσε εχθές το 2008 που σύντροφοι του έκαιγαν και έσπαγαν την Αθήνα.

Σήμερα στην βουλή προσπάθησε να κεφαλαιοποιήσει ο άθλιος πολιτικά τις αντιδράσεις από την τραγωδία στα Τέμπη, και το κάνει αυτός που δεν έχει αητήσει συγνώμη μέχρι σήμερα το κόμμα του για τους 104 νεκρούς στο Μάτι και τους 24 στην Μάνδρα.

Αμέσως μετά την τήρηση ενός λεπτού σιγής, ο φαιδρός ακροαριστερός Νίκος Φίλης κάνοντας σώου ξεφτίλας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, δημιουργώντας αναστάτωση στην αίθουσα της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

«Στο υπουργείο Παιδείας είμαστε διπλά συντετριμμένοι, γιατί κόπηκε το νήμα της ζωής και σε φοιτήτριες και φοιτητές. Αυτό που έχει σημασία είναι να λειτουργήσουν αποτελεσματικά, έτσι ώστε η συγγνώμη μας να μετουσιωθεί σε πράξεις έτσι ώστε να μην ζήσουμε ξανά ανάλογες καταστάσεις», είπε αρχικά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για να ζητήσει το λόγο ο προκλητικός ακροαριστερό Φίλης και να πει: «Πένθος και οργή συνέχει τη χώρα. Αλλά και οργή που δεν μπορούμε να την αφήσουμε έτσι. Οργή απέναντι σε μια πολιτική που βλέπει την ύπαρξη τους σαν αριθμό. Τους βλέπει σαν υπεράριθμους».

Αυτός λοιπόν που το κόμμα του δεν έκανε καμία διαμαρτυρία για τους 104 νεκρούς στο Μάτι και τους 24 στην Μάνδρα, και που κρύβουν τον Χρήστο Σπίρτζη εδώ και μία εβδομάδα, χαρακτήρισε ο φαιδρός πολιτικά τα αίτια της τραγωδίας υπογράμμισε, προσπαθώντας να εξαιρέσει τους ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους του στο Σύνταγμα, πως πρέπει να «σεβαστούμε τη δολοφονία των παιδιών και τον τραυματισμό αθώων συμπολιτών μας εχθές στο Σύνταγμα. Γύρω μας εκτυλίσσεται μια ανείπωτη βία. Η συγγνώμη πρέπει να εννοείται. Όχι μετά από 5 ημέρες. Αυτή η βουλή των Ελλήνων είναι υπόλογη για αυτό που συνέβη. Όχι όλη η βουλή. Η πλειοψηφία» είπε ο χυδαίος προσπαθώντας να εξαιρέσει τον ΣΥΡΙΖΑ από τις ευθύνες του.

Από τα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ ακούστηκε η λέξη «ντροπή» υπενθυμίζοντας όσα έγιναν στο Μάτι και τον φαιδρό, χυδαίο ακροαριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επανέρχεται λέγοντας «άντε από δω, τέτοιος συμψηφισμός νεκρών στη Βουλή; Ντροπή σου».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου