Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Ενές Καντέρ : «Αν σκοτωθώ, θα είναι υπεύθυνο το καθεστώς Ερντογάν»

 


Απάντηση στην αθλιότητα του καθεστώτος Ερντογάν να τον επικηρύξει για μισό εκατ. δολάρια έδωσε ο Ενές Καντέρ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το όνομα του διάσημου Τούρκου NBAer βρίσκεται στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων τρομοκρατών του 2023, καθώς θεωρήθηκε από τον Ρετζέζ Ταγίπ Ερντογάν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης επειδή υποστήριξε τον Φετουλάχ Γκιουλέν κι έτσι η τουρκική κυβέρνηση προσφέρει έως και 10 εκατομμύρια τουρκικές λίρες για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Καντέρ.

Ο 30χρονος Καντέρ, που έχει επικρίνει πολλές φορές τον Ερντογάν αποκαλώντας τον «δικτάτορα» και «Χίτλερ του αιώνα μας» σε ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε: «Δεν το πιστεύω ότι φτάσαμε στο σημείο να διακυβεύεται η ζωή μου. Αν με σκοτώσουν στο εγγύς μέλλον, υπεύθυνο θα είναι το καθεστώς Ερντογάν. Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και οι ηγέτες της Δύσης παραμένουν σιωπηλοί και προσπαθούν με διπλωματία να χειριστούν αυτές τις δικτατορίες;».

Ο 30χρονος σέντερ επανήλθε λίγο αργότερα σημειώνοντας σε νέα ανάρτησή του: «Έλα να με πιάσεις Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Θέλεις να χάσεις μισό εκατομμύριο; Ελεύθερα…».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου