Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

88χρονος πήγε στα επείγοντα με οβίδα του Α' Παγκοσμίου στον πρωκτό του

 



Ο 88χρονος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Sainte Musse στην Τουλόν για να αφαιρέσει την οβίδα από τον πρωκτό του.

«Ένα έκτακτο περιστατικό έλαβε χώρα από τις 9 το βράδυ έως τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, που απαιτούσε την επέμβαση του προσωπικού εξουδετέρωσης βομβών, την εκκένωση της αίθουσας επειγόντων περιστατικών, καθώς και την εκτροπή των επειγόντων περιστατικών σε άλλη μονάδα», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

«Έπρεπε να διαχειριστούμε τον πιθανό κίνδυνο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Όταν έχουμε αμφιβολίες, λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις».

Οι ειδικοί εξουδετέρωσης βομβών διαπίστωσαν ότι υπήρχε μικρή πιθανότητα η οβίδα να εκραγεί μέσα στον άνδρα.

«Μας καθησύχασαν λέγοντάς μας ότι ήταν ένα συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που χρησιμοποιήθηκε από τον γαλλικό στρατό», ανέφερε το νοσοκομείο.

Οι έκπληκτοι γιατροί άρχισαν στη συνέχεια τη διαδικασία για να αφαιρέσουν το αντικείμενο – το οποίο είχε μήκος σχεδόν 20 εκατοστών και πλάτος πάνω από 5 εκατοστά – από το ορθό του άνδρα που έβαλε το αντικείμενο στον πρωκτό του με σκοπό να αντλήσει σεξουαλική ευχαρίστηση.

«Ένα μήλο, ένα μάνγκο ή ακόμα και ένα κουτάκι με αφρό ξυρίσματος, έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε ασυνήθιστα αντικείμενα που μπαίνουν εκεί που δεν θα έπρεπε», δήλωσε ένας γιατρός. «Μα, μια οβίδα; Ποτέ!»

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να οδηγήσουν τον ηλικιωμένο στο χειρουργείο, ανοίγοντας την κοιλιά του για να αφαιρέσουν το βλήμα.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, τώρα είναι «καλά στην υγεία του» και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου