Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Νόμιζε ότι άρεσε η γελοιότητα Μπάρκα με τα 20€ και χωρίς ντροπή το είπε και στην βουλή

 


Ο Μπάρκας μας έχει συνηθίσει σε καραγκιοζιλίκια και γελοιότητες στο 90% των τοποθετήσεων του.

Μία απο αυτές έγινε και σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή που βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως "αν υπήρχαν 20 ευρώ από την βαλίτσα με τα χρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή θα είχε σωθεί η ζωή του 16χρονου Ρομά".

Επειδή δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί του, και δεν τον έκραξαν όπως γίνεται πάντα, νόμιζε ότι είπε κάτι έξυπνο και το επανέλαβε στην βουλή, για να τον κράξουμε τώρα.

Κόντρα είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Η αρχή έγινε όταν ο Μπάρκας επανέλαβε την γελοιότητα πως αν υπήρχαν 20 ευρώ από την βαλίτσα με τα χρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή θα είχε σωθεί η ζωή του 16χρονου Ρομά.

«Καταφεύγετε σε λαϊκισμούς για να ασκήσετε κριτική. Θέλετε να σας πούμε τα ίδια; Ότι δηλαδή αν δίνατε 20 ευρώ από τα 3 εκατ. ευρώ που πήρε ο Παππάς από τον Καλογρίτσα για να στήσετε το Syriza channel θα είχε σωθεί η ζωή; Θέλετε να πάμε εκεί την συζήτηση;» απάντησε ο κ. Χρυσομάλλης.

«Εμείς υπηρετούμε μια συγκεκριμένη ιδεολογία, εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ μια ψυχολογία. Την ψυχολογία της μιζέριας, του φθόνου και του διχασμού» συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ για να προσθέσει: «Δεν επενδύουμε στη λάσπη και στο διχασμό που κάνετε εσείς. Ακολουθούμε το συμφέρον της πατρίδας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου