Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Έτοιμος να ξεφτιλιστεί στο ΝΑΤΟ ο Ερντογάν - Ψέμα και παραπληροφόρηση στην ατζέντα του

 



Αμετανόητος και προκλητικός ο Ερντογάν, αντί να τον συνετίσουν τα "χαστούκια" από όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, συνεχίζει να λέει και να κάνει βλακείες με ψέματα και παραπληροφόρηση.

Στο ρεπορτάζ της Sabah με τίτλο «Απόβαση με ντοκουμέντα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ», αναφέρεται πως ο Ερντογάν θα δημοσιοποιήσει σε όλα τα μέλη της Συμμαχίας υποτιθέμενα ντοκουμέντα που έχει συλλέξει δήθεν η Άγκυρα τα οποία δείχνουν πως Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά παραβιάζοντας τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων και πως τα επισκέπτονται ανώτεροι αξιωματούχοι.

Μάλιστα η Sabah κάνει λόγο για προκλητικές επισκέψεις του υφυπουργού Άμυνας της Ελλάδας» τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται.

Εκτός από την Ελλάδα ο προκλητικός και επικίνδυνος στα όρια του γελοίου Ερντογάν θα επιτεθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και σε Σουηδία, Φινλανδία με την κατηγορία πως στηρίζουν την τρομοκρατία και για αυτό ασκεί βέτο στην ένταξή τους στη Συμμαχία.

Ο Ερντογάν έχει δεχτεί ισχυρές πιέσεις από τις μεγάλες δυνάμεις, όπως τη Βρετανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία να ρίξει τους τόνους και να μην προχωρά σε προκλητικές ενέργειες σε βάρος της Ελλάδας,  αλλά τα οικονομικά προβλήματα της Τουρκίας διογκώνονται, με αποτέλεσμα να θέλει να αποπροσανατολίσει τον λαό του από τα πραγματικά προβλήματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου