Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει τους αντιεξουσιαστές συντρόφους για να τα κάνουν ακόμα μία φορά μπάχαλο

 


Αντιεξουσιαστές: o σκοτεινός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι ξεκάθαρο σε όλη την κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο εξωπανεπιστημιακός στρατός του που αποτελείται από ακροαριστερούς κακοποιούς, αριστεροί και ακροαριστεροί φοιτητές που ελέγχονται από καθηγητές, ευθύνονται για τα επεισόδια στο ΑΠΘ και σε άλλα πανεπιστήμια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να τους μαζέψει για κανένα λόγο, αφού θέλει με κάθε τρόπο να υπάρξει αναταραχή, και ακόμα καλύτερα για το κόμμα και νεκρός. Η κάλυψη που έδωσαν ο Ηλιόπουλος και ο Φίλης στους ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους είναι ενδεικτική της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα γεγονότα στο ΑΠΘ για να μην γίνει βιβλιοθήκη, ο εμπρησμός του υπηρεσιακού αυτοκίνητου του πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ανδρέα Μπουντουβή, μέσα στην Πολυτεχνειούπολη, η καταδρομική επίθεση σε τράπεζα στην Πατησίων πραγματοποίησαν άγνωστοι την Παρασκευή, χρησιμοποιώντας ως «ορμητήριο» την ΑΣΟΕΕ, η επίθεση με μαύρες μπογιές την είσοδο της Κοσμητείας στην Σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, δείχνουν ότι δεν είναι τυχαίες και ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει τους αντιεξουσιαστές συντρόφους απόλυτα.

Με αφορμή τον επαγγελματία τραυματία αντιεξουσιαστή που τραυματίστηκε στο ΑΠΘ, ετοιμάζονται κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα, και η ΕΛ.ΑΣ. δεν πρέπει να επιτρέψει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ και των συντρόφων του να εξελιχθεί.

Η αυτοαποκαλούμενη «Κοινότητα Ανατρεπτικής Εκφρασης» που αποτελείται απο αντιεξουσιαστές κακοποιούς ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο ΕΜΠ και στο ανάληψης ευθύνης καταφέρονται κατά της κυβέρνησης, του πρύτανη και της πανεπιστημιακής αστυνομίας, ενώ υπάρχουν αναφορές στα επεισόδια στο Αριστοτέλειο, στην ακρίβεια και το κόστος ζωής, καθώς και στο αίτημα αποφυλάκισης του κατηγορουμένου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η κοινωνία γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις κινητοποιήσεις και την ένταση, και επειδή οι εκλογές έρχονται θα τους τιμωρήσει και πάλι στις κάλπες για να τους τελειώσει πολιτικά αυτή την φορά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου