Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ


 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0, με τον Παναθηναϊκό να στέφετε κυπελλούχος Ελλάδας

Μόνο τον αγώνα δεν πήγαν να παρακολουθήσουν οι κακοποιοί του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ.

Χαμός στο ΟΑΚΑ μια ώρα πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, καθώς και οι κακοποιοί και όχι φίλαθλοι, των δυο ομάδων προσπαθούν να «σπάσουν» τον κλοιό της αστυνομίας.

Μια ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ άρχισαν τα όργανα, καθώς ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους κακοποιούς οπαδούς των δυο ομάδων και την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν βγουν οι δυο ομάδες για το καθιερωμένο ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, γίνεται χαμός στην απέναντι κερκίδα, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία, προκειμένου να περάσουν από τον κλοιό που έχει στήσει η ΕΛ.ΑΣ και να βρεθούν στα κενά καθίσματα και πιο κοντά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να "χτυπηθούν".

Αντίστοιχα και οι κακοποιοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να «σπάσουν» τον κλοιό της αστυνομίας και να περάσουν στα κενά καθίσματα. Τα μεγάλης έκτασης επεισόδια γίνονται από την πλευρά των οπαδών του τριφυλλιού, ενώ η αστυνομία έχει κάνει χρήση φωτοβολίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟ έχουν φύγει από τις θέσεις τους στην κερκίδα και έχουν βγει έξω λόγω της χρήσης δακρυγόνων, αφού η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παίζουν εδώ και αρκετά λεπτά ξύλο με την αστυνομία που κάνει μεγάλη προσπάθεια να μην περάσουν στην κενή ζώνη του ΟΑΚΑ.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου