Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ακροαριστεροί κακοποιοί επιτέθηκαν σε φοιτήτριες στην Νομική Αθηνών

 



Ακροαριστεροί κακοποιοί κουκουλοφόροι, σύντροφοι γνωστού κόμματος, έχουν καταστρέψει τα πάντα στην Νομική Αθηνών.

Όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη, όταν οι άγνωστοι εισέβαλλαν μέσα στη σχολή και άρχισαν να επιτίθενται σε φοιτητές και φοιτήτριες. 

Από την επίθεση τραυματίστηκαν αρκετές φοιτήτριες, μία από τις οποίες κατέληξε στο νοσοκομείο. «Η κατάσταση ήταν χαοτική. Έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους και κυνηγούσαν τους πάντες», ανέφερε μία φοιτήτρια που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της.




Η ομάδα των αντιεξουσιαστών κακοποιών επιτέθηκε σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Η καταγγελία της ΔΑΠ :  «Σήμερα το μεσημέρι στη Νομική Σχολή Αθηνών μια ομάδα 25 αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν βίαια σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αποτέλεσμα αυτής της "ιδεολογικής παρέμβασης" των μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου ήταν ο βίαιος τραυματισμός φοιτητριών μια εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επιθέσεων που συντονισμένα γίνονται σε βάρος αθώων φοιτητών σε Πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και συμπληρώνει:  «Με πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων βιαιοπραγούν σε βάρος φοιτητών, απειλούν και εξυβρίζουν όποιον δεν τους κάνει τη χάρη να συμφωνήσει με τις απόψεις τους. Η Δημοκρατία και η Ελευθερία του λόγου ψιλά γράμματα μπροστά στον υποτιθέμενο αγώνα τους». ADVERTISEMENT «Το μόνο λάθος που έκαναν αυτά τα παιδιά είναι να μην συμφωνούν με το μπάχαλο στα Πανεπιστήμια και να θέλουν να μπορούν να σπουδάσουν με ασφάλεια μέσα στο Πανεπιστήμιό τους», προσθέτει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην ανακοίνωσή της και καταλήγει: «Έχουμε τελειώσει με τη βία. Έχουμε τελειώσει με τη συγκάλυψη από τις αριστερές παρατάξεις που παρακολουθούν από την κλειδαρότρυπα και σιγοντάρουν εγκλήματα. Όποιος χτυπάει φοιτητές, χτυπάει το Πανεπιστήμιο, χτυπάει την Παιδεία».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου