Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ανήλικοι και αλλοδαποί ψηφοφόροι, άδεια εκλογικά τμήματα στήριξαν τον Τσίπρα

 



Μία ακόμα παράσταση του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε, αφήνοντας ευχαριστημένο τον Αλέξη Τσίπρα, τον μοναδικό υποψήφιο για αρχηγία κόμματος στον κόσμο με αντίπαλο τον εαυτό του, που έκανε καμπάνια για να εκλεγεί.

Στα 1.000 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα, η προσέλευση ήταν για όσους έβλεπαν ήταν απογοητευτική και σε πολλά τμήματα έβλεπες ανήλικα παιδάκια να ψηφίζουν Τσίπρα, Ρομά και Πακιστανούς τον Αλέξη Τσίπρα.

Με το που έκλεισαν οι κάλπες και τελείωσε η καταμέτρηση, η ομάδα Τσίπρα έστησε φιέστα για να πανηγυρίσουν γιατί;;; Για ποιο λόγο; Ποια ήταν η επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα; Αντί να προβληματιστούν πανηγυρίζουν με στημένα νούμερα ψηφοφόρων, ανήλικους και αλλοδαπούς.

«Γίναμε το πιο μαζικό κόμμα ενεργών μελών στην Ελλάδα, και από τα πιο μαζικά στην Ευρώπη» φώναξε ο Αλέξης Τσίπρας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, και πραγματικά το πίστευε και χαιρόταν, νομίζοντας ότι οι πολίτες που τους κορόιδευαν όλες αυτές της εβδομάδες που έκανε καμπάνια για τον εαυτό του, τώρα θα τον χειροκροτούν επειδή κέρδισε τον ευατό του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και κανένας δεν πιστεύει ότι παρά τους ανήλικους, τους Ρομά και τους Πακιστανούς ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τα 172.000 μέλη.

Ο Τσίπρας συνέχισε την απάτη μιλώντας για πρωτοφανή συμμετοχή στην κάλπη για την ανάδειξη συλλογικής ηγεσίας, «με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας» είπε ο Τσίπρας, και επαναλαμβάνουμε οι νοήμονες, ότι παρά το παιδομάζωμα, Ρομά και Πακιστανούς, αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν πουθενά, παρά μόνο στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και στο καμένο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου