Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Νέα δολοφονική επίθεση σε αμάχους από τα ΚΤΗΝΗ του δικτάτορα Πούτιν

 



Νέα δολοφονική επίθεση απο τα ΚΤΗΝΗ που έχει αμολήσει ο δικτάτορας Πούτιν στην Ουκρανία.

Τα φασιστικά στρατεύματα του δικτάτορα, σκοτώνουν ασύστολα άμαχους πολίτες. Πάνω από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με ρουκέτες που σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κραματόρσκ στην ανατολική Ουκρανία.



Δύο ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ, ο οποίος χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση αμάχων από περιοχές που βομβαρδίζονται από τις ρωσικές δυνάμεις και δεν έχουν στρατηγική σημασία, απλά τα ΚΤΗΝΗ του δικτάτορα ήθελαν να δολοφονήσουν.




Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε τα πτώματα τουλάχιστον 20 ανθρώπων σε σάκους για τη μεταφορά νεκρών. Ο ίδιος, βρισκόμενος νωρίτερα στο σημείο αυτό, είδε εκατοντάδες ανθρώπους που ήλπιζαν να βρουν ένα τρένο για να εγκαταλείψουν την πόλη, υπό την απειλή μεγάλης ρωσικής επίθεσης, απο τους δολοφόνους του δικτάτορα Πούτιν.






Τρία τρένα που μετέφεραν αμάχους ακινητοποιήθηκαν στην ίδια περιοχή της Ουκρανίας ύστερα από την αεροπορική επίθεση εναντίον της σιδηροδρομικής γραμμής, σύμφωνα με τον επικεφαλής των σιδηροδρόμων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου