Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ποιος πληρώνει το πλυντήριο για τα εγκλήματα Πούτιν; Η Φωτίου η ο ΣΥΡΙΖΑ;

 


Τα ερωτηματικά πολλά, όπως και η πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ, που με ΜΚΟ της Θεανώς Φωτίου επιχειρεί ξέπλυμα για τα εγκλήματα πολέμου του δικτάτορα Πούτιν.

Στην διοργάνωση δήθεν για την "Ειρήνη", δεν γίνεται καμία αναφορά στην Ρωσία και κατά των εγκλημάτων πολέμου του δικτάτορα Πούτιν.

Η συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, έχει ονοματεπώνυμο και υπογραφή Θεανώ Φωτίου - ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκαλύφθηκε, το τηλέφωνο της κοινότητας «Αλληλεγγύη για Όλους», που οργανώνει τη συναυλία ειρήνης για την Ουκρανία, ανήκει στη Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ και σε ΜΚΟ της Φωτίου, που από ότι φαίνεται πρέπει να ελεγχθεί και για άλλες διοργανώσεις και ενέργειες όπως η λαθρομετανάστες που έμπαιναν χωρίς έλεγχο από το 2015 έως το 2019.

Η ΝΔ με σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ΜΚΟ που διοργανώνει την αποκαλούμενη «Συναυλία Ειρήνης», όπου δεν γίνεται καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή και απενοχοποιεί τον θύτη εξομοιώνοντάς τον με το θύμα, περιμένουμε να μας πουν: Πόσο κοστίζει αυτή η συναυλία και ποιος πληρώνει;»

Σε χθεσινή της ανακοίνωσή η ΝΔ υποστήριξε: «η κ. Φωτίου και ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι στηρίζουν οργανωτικά την αποκαλούμενη "Συναυλία Ειρήνης". Μια συναυλία όπου, αντίθετα με την ανακοίνωση που αναγκάστηκαν να βγάλουν, δεν υπάρχουν πουθενά οι λέξεις ρωσική εισβολή. Εξομοιώνοντας έτσι τον θύτη με τα θύματα, ουσιαστικά αθωώνουν τον θύτη. Καμία έκπληξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς επιβεβαιώνει με μια ακόμη ευκαιρία και για μία ακόμη φορά την καιροσκοπική στάση "ναι μεν αλλά" που τηρεί από την πρώτη ημέρα της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου