Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Καραγκιοζιλίκια αρνητών έξω από τα δικαστήρια Χαλκίδας - Ξεσηκώνουν τακτικές των Ναζί

 



Κάθε όριο ξεπέρασαν οι αρνητές της πανδημίας στη Χαλκίδα, ξεσηκώνοντας τακτικές των Ναζί, καθώς έφτασαν στο σημείο να κάψουν βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για την πανδημία αλλά και μάσκες και rapid test.

Ο καραγκιόζης επικεφαλής της συγκέντρωσης αρνητών στη Χαλκίδα ρίχνει στη φωτιά το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά κατά του Covid που μοιράζεται στα σχολεία, θυμίζοντας εικόνες του 1933 όταν οι ναζί έκαιγαν όσα βιβλία θεωρούσαν αντίθετα στην ιδεολογία τους.



Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε εξηγήσει στους συγκεντρωμένους αρνητές τους λόγους που καθιστούν δήθεν ακατάλληλο το βιβλίο, που στην πραγματικότητα βοηθά τα παιδιά να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

«Αυτό είναι το βιβλίο του Ευ. Τριβιζά το οποίο κάνει προπαγάνδα στα μικρά μας τα παιδιά να μην πλησιάζουν τους ηλικιωμένους. Ότι ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε έξω από τα σπίτια μας κι εμείς να καθόμαστε μέσα στα σπίτια μας. Δε θα κάτσω μέσα φίλε Τριβιζά, όχι κ. Τσιόδρα. Το κατάλαβες;», είπε και έριξε το βιβλίο στην πυρά.

Αμέσως μετά πλησιάζει τη φωτιά, ενώ μάταια ένας από τους παρευρισκόμενους προσπαθεί να τον πείσει να μην κάψει το βιβλίο. Ωστόσο, άλλοι αρνητές παρεμβαίνουν με σκληρότερες προτάσεις όπως να φτάσουν ξανά έξω από τα σχολεία.

Ο καραγκιόζης επικεφαλής των αρνητών αρχίζει να σκίζει τις σελίδες του βιβλίου και να το πετά σε μια πρωτοφανή φασιστική ενέργεια μέσα στη φωτιά.

Οι αρνητές που πραγματοποίησαν τη συγκέντρωσή τους έξω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας, έκαψαν επίσης αντίγραφο του νόμου που ορίζει αυστηρές ποινές για τους γονείς που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο αρνούμενοι να φορέσουν μάσκα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου