Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Αδίστακτος ο ληστής που σκότωσε υπάλληλο ψιλικατζίδικου

 


Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με έναν 44χρονο Μάριο υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην Τούμπα, να χάνει την ζωή του μετά από επίθεση που δέχτηκε από αδίστακτο ληστή. 

Ο δολοφόνος εισέβαλλε στο κατάστημα στις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Στο κατάστημα έφτασε πεζός με το πιστόλι στο χέρι.



Όπως προκύπτει από την ΕΛ.ΑΣ., ο ληστής που εισέβαλλε στο κατάστημα, χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία ψάχνει έναν άντρα μετρίου αναστήματος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και πιθανότατα ελληνικής καταγωγής.

Η κάμερα που βρίσκεται μέσα στο χώρο του ψιλικατζίδικου έχει καταγράψει λεπτό προς λεπτό το συμβάν από τη στιγμή που ο δράστης εισβάλλει στο κατάστημα και με το όπλο στο χέρι απειλεί και ζητά χρήματα από τον 44χρονο. Στο υλικό που έχουν στη διαθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση φαίνονται τα δολοφονικά χτυπήματα με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι του θύματος, την ώρα που εκείνο αντέδρασε όταν ο κακοποιός άρπαξε όπως αναφέρει το thestival.gr το ποσό των 700ευρώ. 

Τον άτυχο υπάλληλο εντόπισε διερχόμενος περαστικός, ο οποίος ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Oι αστυνομικοί εντόπισαν και κάλυκα από εννιάρι πιστόλι στον τόπο της δολοφονίας και όπως προέκυψε, ο άτυχος υπάλληλος φέρει και τραύμα από σφαίρα στο σώμα του, καθώς, σε ακτινογραφία που υπεβλήθη η σορός του, εντοπίστηκε βλήμα στο ύψος του θώρακα. 

Ο δράστης φαίνεται να τον έχει πυροβολήσει στο πάνω μέρος του κεφαλιού, με την σφαίρα να καταλήγει στον θώρακά του. Αυτά τα ευρήματα αναμένεται να επιβεβαιωθούν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, που θα γίνει τη Δευτέρα από τον ιατροδικαστή.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου