Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Κορονοπάρτι στην Λιβαδειά με τον Δήμαρχο παρών στο γλέντι

 



Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες συνωστισμού οι οποίες καταγράφηκαν πρόσφατα σε συναυλία στη Λιβαδειά.

Περίπατο πήγε το το υγειονομικό πρωτόκολλο στη Λιβαδειά καθώς πλήθος κόσμου ανεύθυνα χωρίς κανένα είδος προστασίας χόρεψε σε συναυλία που έγινε, με τον Δήμαρχο να παρακολουθεί.

Ο ένας δίπλα στον άλλο, πιασμένοι χέρι-χέρι χόρεψαν με τα τραγούδια της Ματούλας Ζαμάνη, με τον συνωστισμό να είναι, αν μη τι άλλο, φανερός και τον προβληματισμό για τα φαινόμενα υπερμετάδοσης να μπαίνει ξανά στο τραπέζι.

Ο κ. Ταγκαλέγκας, δήμαρχος Λιβαδειάς, ο οποίος ήταν παρών και στην εκδήλωση, προσπάθησε να μαζέψει αυτή την εγκληματική ανευθυνότητα και ισχυρίστηκε πώς, πως όταν η κατάσταση ξέφυγε ζήτησε από την ερμηνεύτρια να κλείσει τη συναυλία, κάτι το οποίο έγινε.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» ο δήμαρχος είπε: «Τηρήσαμε στο απόλυτο τα μέτρα, είχαμε το 70% με αριθμημένα κουπόνια, παρουσία και της αστυνομικής Αρχής κατά την έναρξη της εκδήλωσης. Κάποια στιγμή αυθόρμητα το κοινό κατέβηκε να χορέψει στην σκηνή, για ένα λεπτό, ήμουν εκεί και ζήτησα στην καλλιτέχνιδα να σταματήσει την συναυλία, όπως και έγινε. Είπε ένα τελευταίο τραγούδι και σταμάτησε. Ηταν ένα κακό γεγονός που συνέβη μόνο για 1 λεπτό».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου