Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Μετά την νέα ήττα Τσίπρα στην βουλή για τις πυρκαγιές, πάμε πάλι στην πανδημία

 


Δεν έχει τέλος η κατάντια του Αλέξη Τσίπρα, που μαζί με τους συνεργάτες του παίρνει στον λαιμό του όλο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο νούμερο τον Αλέξη Τσίπρα είχε ακόμα μία πολιτική ήττα στη Βουλή γιατί πολύ απλά η νέα επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, δεν του βγήκε. Πραγματικά αυτή η τακτική του λέμε ψέματα και διαστρεβλώνουμε την πραγματικότα, πώς νομίζουν ότι κάποτε θα πιάσει;

Πάνε οι πυρκαγιές, δεν μας βγήκαν οι εμπρησμοί, δεν ξεσηκώθηκε όπως περιμέναμε ο κόσμος, πάμε να ποντάρουμε και πάλι στην πανδημία κοροιδεύοντας εμβολιασμένους, και ανεμβολίαστους γιατί είμαστε φαιδροί.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν ο θίασος της Κουμουνδούρου, και οι συνεργάτες του Τσίπρα, στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ζήτημα των επόμενων ημερών, που δεν είναι άλλο από τη διαχείριση της πανδημίας και πως το θέμα μάλιστα αυτό συζητήθηκε χθες στη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του κόμματος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει ζημιά στην κυβέρνηση, για να επιβιώσει ο ίδιος στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αποτυχημένος σε όλα Τσίπρας, δεν τα πήγε λοιπόν καλά προχθές στη Βουλή, και το κόμμα του για να διασώσει την κατάντια προσπαθεί άρον άρον να γυρίσει σελίδα. Τέλος οι πυρκαγιές, πάλι πίσω στην πανδημία μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε ζημιά στην αποδεδειγμένα σοβαρή κυβέρνηση Μητσοτάκη, και διασώσουμε τον αποτυχημένο και απαξιωμένο Αλέξη Τσίπρα για λίγο ακόμα στην αρχηγία του κόμματος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου