Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Πήγαν να τον σκοτώσουν για τα μάτια μιας κοπέλας

 


Εναν 30χρονο και έναν 22χρονο συνέλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και τους κατηγορούν ότι πριν από περίπου έναν χρόνο παραλίγο να σκοτώσουν έναν 22χρονο στρατιώτη, έξω από την εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, σε ραντεβού που είχαν κλείσει στο Facebook.

Ο 30χρονος έχει σχέση με μία νεαρή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν είχε συνδεθεί με έναν φίλο του θύματος. Η συνάντηση είχε κλειστεί για τα ξημερώματα της 23ης Σεπτεμβρίου του 2020. Ο 30χρονος πήγε με τον 22χρονο και ακόμα έναν φίλο τους, ενώ ο πρώην σύντροφος με τρεις φίλους, μεταξύ των οποίων και το θύμα.

Αντί να λύσουν, όμως, τις διαφορές τους, διαπληκτίστηκαν έντονα και ο 30χρονος έβγαλε ένα πιστόλι και ξεκίνησε να πυροβολεί τον 22χρονο στρατιώτη, ακόμα και όταν έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος τον κλωτσούσε με όλη τη δύναμή του.

Ο νεαρός στρατιώτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο, υπεβλήθη σε χειρουργεία, ενώ ακόμα και σήμερα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αναπηρίες, οι οποίες προέκυψαν από τα τραύματά του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας αξιοποίησαν μαρτυρίες, πληροφορίες, βίντεο από κάμερες ασφαλείας, δεδομένα από κινητά τηλέφωνα και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Κατά τις έρευνες, που πραγματοποίησαν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρήκαν ένα πιστόλι με αλλοιωμένο τον σειριακό αριθμό, ένα πιστόλι - μπρελόκ, αλλά και ναρκωτικές ουσίες.


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου