Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Την ώρα που ο Μητσοτάκης βρισκόταν στο ΝΑΤΟ, ο Τσίπρας ξεφτιλιζόταν υπονομεύοντας τον

 


Κάθε μέρα ο Αλέξης Τσίπρας πόσο ανήθικα μικροπρεπείς και ανεύθυνος είναι. Αποδεικνύει συνέχει γιατί ο ΚΑΝΕΝΑΣ είναι καταλληλότερος απο τον Τσίπρα, γιατί έρχεται τρίτος σε κάθε δημοσκόπηση, γιατί έχει απαξιωθεί από τον Ελληνικό λαό, και γιατί είναι ένας τελειωμένος πολιτικά αρχηγός κόμματος και γιατί ο Μητσοτάκης τον περνάει με διπλάσια νούμερα στην καταλληλότητα.

Την ημέρα που ο πρωθυπουργός της χώρας είναι στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, συναντάται με Ερντογάν και άλλους ηγέτες, συγκεντρώνοντας μεγάλη δημοσιότητα, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε συνέντευξη στο Star, για να ξεφτιλιστεί ακόμα μία φορά κατακρίνοντας και υπονομεύοντας τις επαφές του πρωθυπουργού.

Δεν αναφερθούμε σε ότι είπε γιατί γελάει ο κόσμος μαζί τους, βάζει μια κασέτα και λέει τα ίδια και τα ίδια, λέει ψέματα, προσπαθεί να εξαπατήσει κτλπ. Θα αναφερθούμε όμως στην αντεθνική του στάση και στην προσπάθεια του να υπονομεύσει την παρουσία του Πρωθυπουργού στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, 

Την ώρα λοιπόν που ο Μητσοτάκης έχοντας πλέον κερδίσει τον σεβασμό των ηγετών, και την αξιοπιστία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας, ο αποδεδειγμένα ανίκανος και ανεπαρκής να διαχειριστεί τους λογαριασμούς του σπιτιού του, έλεγε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας, προσπαθώντας με τις δηλώσεις του να κάνει ζημιά στον Πρωθυπουργό.

Είναι τόσο εγκληματικά ανεύθυνος που διάλεξε να επικρίνει τον Μητσοτάκη σε θέματα ελληνοτουρκικών τέτοια μέρα, και μάλιστα δήλωνε ο απόλυτα αποτυχημένος Τσίπρας, ότι δεν περιμένει πολλά από τον Μητσοτάκη. Το δήλωσε αυτός που έδωσε θάρρος όταν κυβερνούσε στον Ερντογάν, και έκανε το γιουσουφάκι του Τούρκου με εντολές της Μέρκελ, αυτός που 4,5 χρόνια πρωθυπουργός, κόντεψε να καταργήσει και τα θαλάσσια σύνορα, για να αλωνίζει ο Τούρκος.

Δεν θα γράφαμε τίποτα για την γελοία συνέντευξη ενός αποτυχημένου, πολιτικά τελειωμένου πολιτικού απατεώνα, αν δεν δινόταν σε χρόνο ώστε να είναι εμβόλιμη στην παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας στην σύνοδο του ΝΑΤΟ και για την αντεθνική προσπάθεια του να κάνει ζημιά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου