Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Συνωστισμός σε κηδεία ιερέα – αρνητή που πέθανε από κοροναϊό

 


Μετά από μάχη ενός μηνός, κατέληξε 66χρονος αρνητής ιερέας που λειτουργούσε για περισσότερα από 40 χρόνια σε εκκλησία του Χορτιάτη.

Ο πατέρας Χαράλαμπος, που όπως είπε στο MEGA η πρεσβυτέρα του, αμφέβαλε για την πανδημία και δεν τηρούσε πιστά τα μέτρα προστασίας. Αυτή του η άρνηση του κόστισε την ζωή, νόσησε και έναν μήνα μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο αρνητής ιερέας δεν φορούσε ποτέ μάσκα στην εκκλησία, και έδιωχνε τους πιστούς που φορούσαν μάσκα μέσα στην εκκλησία κάνοντας κήρυγμα κατά της πανδημίας.

Οι κινήσεις και η φιλοσοφία του ιερέα τους μήνες της πανδημίας, είχαν προκαλέσει κατά διαστήματα προβληματισμό και αντιδράσεις από πιστούς και την Μητρόπολη. Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως ο 66χρονος επηρέασε πολλούς με τη στάση του, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και δεν γνωρίζουν πόσοι έχουν νοσήσει απο την εγκληματική ανευθυνότητα του ιερέα που τελικά έχασε την ζωή του.

Όταν πριν από έναν μήνα νόσησε, και κατόπιν εορτής, άρχισε να τηρεί πιστά τα μέτρα προστασίας αλλά η μάχη με τον ιό.

Το πρωί της Κυριακής, ο ιερέας κηδεύτηκε με την εγκληματική ανευθυνότητα να συνεχίζεται από τους πιστούς που δεν κρατούσαν αποστάσεις.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου