Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Πολλά και αναπάντητα ερωτήματα έχουν οι αστυνομικοί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά


 

Πολλά είναι και τα ερωτηματικά, που έχουν έμπειροι αστυνομικοί και ζητούν απαντήσεις.

Δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής ούτε από DNA, ούτε από κάμερες οι δράστες, με βάση την περιγραφή τους από τον 32χρονο σύζυγο της άτυχης κοπέλας. 

Είναι αρκετά τα ερωτήματα, που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση και δεν τους κάθονται βάση της εμπειρίας τους καλά.

Πρώτον, γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και να μην αντιδρά.

Δεύτερον, αν το θύμα αντιστάθηκε στους κακοποιούς, πώς δεν φέρει καμία αμυχή ή άλλο σημάδι πάλης.

Τρίτον, γιατί οι δράστες έδεσαν με σκοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μάλιστα μπροστάγκωνα και στο πάτωμα, αντί να τον δέσουν σε καρέκλα και πισθάγκωνα, όπως κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις οι κακοποιοί, ενώ την 20χρονη την έδεσαν μόνο με τα ρούχα της και πισθάγκωνα.

Τέταρτον, για ποιο λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που υπήρχαν στο σπίτι, αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους.

Τέλος, γιατί άφησαν πίσω τους και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου, με το οποίο κάλεσε την Άμεση Δράση μία ώρα μετά το συμβάν, κάτι που δεν συνηθίζεται και δεν συμβαίνει σε ληστείες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου