Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

500 χαϊδεμένα του ΣΥΡΙΖΑ με νόμους ατιμωρησίας, βρίσκονται από εχθές στο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου



Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει έγινε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε εχθές τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Β. Πλιώτα για να ξεκινήσει η πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Η λίστα περιλαμβάνει 500 κακοποιούς, με τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους, οι οποίοι ανακυκλώνονται, ανατροφοδοτούνται και εισχωρούν σε όλες τις εκφάνσεις των παράνομων δραστηριοτήτων.

Ανάμεσα σε όσα περιελάμβανε το διαβαθμισμένα ως απόρρητο έγγραφο, ήταν 42 συμβόλαια θανάτου, δεκάδες  αποτυχημένες απόπειρες, 110 δικογραφίες οργανωμένου εγκλήματος που σχετίζονται με δολοφονίες, εκβιασμούς, εκρήξεις, μαστροπεία, τοκογλυφία , διακίνηση ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων και πετρελαίου.

Μόλις μελετηθεί ο φάκελος από την δικαιοσύνη θα ξεκινήσει μια άμεση συνεργασία με της αστυνομία για την διαχείρηση υποθέσεων οργανωμένου εγκλήματος που λιμνάζουν.

Με λίγα λόγια, η περίοδος που τα χαϊδεμένα με νόμους και ποινές χάδι του ΣΥΡΙΖΑ αλώνιζαν τελειώνει, και έρχεται η πραγματική τιμωρία των κακοποιών. Φάκελοι με εγκλήματα τα οποία λιμνάζουν στα γραφεία της ασφάλειας ξεσκονίζονται και οι συμμορίες κακοποιών μπαίνουν στο στόχαστρο. Αυτό σημαίνει ότι οι συλλήψεις πλέον θα είναι τρόμος για κάθε κακοποιό, γιατί οι ποινές θα είναι ποινές τα 15 χρόνια θα είναι 15 χρόνια, και τα ισόβια θα είναι ισόβια.

Αυτό που μένει να γίνει άμεσα και αναρωτιούνται οι πολίτες γιατί έχει καθυστερήσει δύο χρόνια είναι η αυστηροποίηση των ποινών από πλευράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου