Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Οργή της κοινωνίας κατά του #Koronosyriza

 


Από τους νεοαγανακτισμένους στους διασωληνωμένους, ένας μήνας δρόμος.

Ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες για τη ζημιά που γίνεται από τις συγκεντρώσεις???

Ένας γάμος στη Μαλεσίνα με 200 άτομα έξω απο την εκκλησία μετράει 13 νεκρούς κ 50 σε ΜΕΘ.

Τα 1.000 έως 5.000 άτομα που μαζεύτηκαν σε 623 συγκεντρώσεις πόσους???



Οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η εικόνα από την ουρά των ασθενοφόρων να μεταφέρουν ασθενείς με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό και όλοι δείχνουν #Koronosyriza.

Στην αύξηση των κρουσμάτων έχει συμβάλει με μεγάλο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσε διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας. 

Την σοκαριστική εικόνα ανήρτησε νοσηλεύτρια και δείχνει ασθενοφόρα να έχουν κατακλύσει την είσοδο του μεγαλυτέρου νοσοκομείου της χώρας διακομίζοντας έκτακτα περιστατικά, δίχως τέλος.



Τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα πολιτών που δικαιολογημένα συνδέουν τη ραγδαία αύξηση περιστατικών Covid-19 με τις τελευταίες διαδηλώσεις που οργάνωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο βιολί τον Τσίπρα και ακροαριστερές συμμορίες. Η κοινωνία έξω είναι εξοργισμένοι μετά την εγκληματική και ανεύθυνη δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα έγιναν 632 πορείες, από τις αρχές Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα.

ΝΔ : Από τους νεοαγανακτισμένους στους διασωληνωμένους, ένας μήνας δρόμος

«Από τους νεοαγανακτισμένους και τις συγκεντρώσεις στις οποίες καλούσε ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνοντας το ρίσκο, ως τους διασωληνωμένους, ένας μήνας δρόμος», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας όσα δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Ερυθρό Σταυρό.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου